Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 11 april 2011

En snabbis

Ja, tiden rinner ifrån en kan man väl minst sagt säga, därav få uppdateringar. I lördags var vi ju tillbaka på Östra igen för vägning. Hon hade gått upp under dygnet så det såg jättebra ut. Nu kör jag med bröstpump och ammar så vi får se hur det går. Huvudsaken är att Thea verkar må bra och är mätt. Sen får resten bli som det blir. 

Inatt var en sån där skojig natt. Lilltösen vägrade somna vad vi än gjorde. Matade, rapade, bytte blöja, vaggade, gosade, matade igen. När klockan slagit 03 stängde hon äntligen sina stora bruna och vi fick sova. Men det som är mest galet är att när jag vaknade var klockan 10! Ska ju inte beskylla ungen för att inte sova i alla fall. 7 timmar! Så vi känner oss pigga idag! Har plockat och städat lite här hemma. Om två timmar kommer en kille från TryggHansa och ska prata försäkringar med oss. Känns ändå bra att få gå igenom det tillsammans med någon som kan i lugn och ro. Håller även på att greja lite med en pärm eller bok till Thea. Vet inte hur vi ska lägga upp det än riktigt, men jag håller på och samlar ihop saker som ska vara med i den. Horoskop från dagen hon föddes, våra band vi hade runt handen (hon runt foten) på BB och journalerna både min från förlossningen och hennes från BB. Plus en massa annat också såklart! 

3 kommentarer:

  1. Hur var hon vaken i magen?

    Både Oskar och kusinerna följde den rytmen ganska precis de första veckorna

    SvaraRadera
  2. I magen var hon ofta vaken på kvällarna, men nu sover hon som bäst på kvällen... Så det mönstret verkar inte stämma alls...

    SvaraRadera
  3. Minns inte exakt hur gammal Oskar var när han återgick till det mönstret för första dagarna bara åt och åt och åt han. Sen hade han gulsot och sov och sov och sov så det var nog när han var en vecka eller så innan han var tillbaka på samma mönster som i magen.

    Han hade ett ganska bra mönster i magen så han har fått behålla det :-D

    SvaraRadera