Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 26 april 2011

Upp och ner

Tänk vad det kan skilja från dag och till dag. Både under söndagen och igår tyckte jag Thea var otroligt kinkig och ledsen. Igår t.ex. var hon inte vaken utan att gråta nångång under dagen. Det är rätt knäckande att bebisen bara gråter varje gång den inte sover eller äter. Utmattande kan man väl minst sagt säga. Sen kom vändningen igår kväll. Hon somnade efter att vi gett henne mat och vaknade till några enstaka gånger innan hon somnade djupt innan 23. Helt otroligt! Robert fick en riktigt god natts sömn, men jag? Nä, bara för att hon sover så gott ligger jag och stirrar i taket och kan inte sova. Somnade tillslut, ca 1 ½ timme innan hon vaknade igen under natten. Hjärnan ville inte stänga av igår, dock tänkte jag inte på något speciellt, bara olika tankar som malde på. Jaja, Robert hjälpte mig inatt när hon vaknade så jag fick sova en stund till. 

Idag blir det ett besök till BVC, skönt med fint väder då jag ska promenera fram och tillbaka till Kärra med tösen. Tar ca 25-30 min enkel väg så jag hoppas att mina höfter och ljumske pallar med, har fortfarande känningar efter foglossningen. Efter det kommer det några jobbarkompisar hit för att hälsa på mig och Thea, ska bli så kul att träffas! Tänker vänta lite med besök på jobbet, åker nog dit i mitten eller slutet på maj kanske. 

Oj, nu ringde Roberts syster Lotta. Hon, deras andra syster Anette och Roberts mamma kommer hit innan jag ska till BVC, va glad jag blir! Besök är alltid jättetrevligt! 

Äntligen har vi skruvat ihop spjälsängen till Thea. Nu återstår bara den svåra uppgifter att få henne att sova i den... :-)

1 kommentar: