Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 18 april 2011

Värsta natten

Hmm, natten var inget roligt kapitel. Bara för att Robert börjar jobba idag var hon omöjlig att söva. Skrik och gråt, sen tyst och lugnt, lägger henne i sängen, hon ser trött ut för att två minuter senare skrika igen. Nångång efter 03 somnade vi tillslut. Förklaringen fick vi på BVC. Hon har bara gått upp 100 gram under veckan så antagligen har vi trappat ner på ersättningen för fort. Har inte så mycket mjölk som jag trodde. Så nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Har nog aldrig varit så glad över att mamma ska komma som jag är nu. Tack!!!

3 kommentarer:

  1. Stackare!
    Låter inte alls roligt, men det kommer igång och du är jätteduktig som orkar!

    Vi tillmatade Oskar med pumpad mjölk i säkert tre veckor innan han slutade vilja ha mer efter att ha ammat.
    Pumpade ur ungefär en halvtimme efter varje amning på dagen så att det blev fler tillfällen och till slut hade mjölkproduktionen kommit igång.

    Som jag skrivit innan, vill du låna en manuell Avent amningspump så får du gärna göra det (det blir ju ganska dyrt med hyrpump efter ett tag).
    Har även lite amningskläder som inte passar mig som jag tror är bra på dig om du vill så kan jag svänga förbi någon dag och lämna av en påse om jag ändå är ute och far.

    SvaraRadera
  2. Önskar att jag skulle komma redan ikväll! Men nu blir det väl bättre om ni ger lite tillägg igen. Och imorgon kväll ser jag till att ni får sova, behöver åtminstone några timmars sammanhängande sömn! Jag längtar så att få komma och dra ett strå till stacken!

    SvaraRadera
  3. Alla tjejer blir ju griniga när de inte får mat!!:) Hoppas ni får snusa gott inatt!!

    SvaraRadera