Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 27 augusti 2012

Invägning vecka 4

Det har varit svårt denna veckan. En liten prövning. Av vissa extra kvinnliga anledningar har jag varit så hungrig och sugen de senaste dagarna. Och precis som veckan innan har jag fått ihop motionen med cykeln men inte med promenaderna. Och promenaderna är de som gör så mycket för mig. I helgen hanns det inte med, och inte idag heller. Nä, imorgon ska jag bara ut. Kosta vad det kosta vill. 

Invägning vecka 4: -0,9 kg

Viktnedgång totalt: -6,4 kg
  


Uppdatering: När jag läser inlägget låter jag helt missnöjd men jag glömde skriva med att jag är väldigt nöjd med resultatet denna veckan, trodde inte alls det gått bra så detta var verkligen roligt att se! 

4 kommentarer:

  1. Tycker du är hård mot dig själv! 0,9 kilo under mensveckan är ju ruskigt bra jobbat! Keep up the good work girl!! :-)

    TSI

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack vännen! Jag glömde skriva att jag var väldigt nöjd denna veckan och när jag läser inlägget låter jag helt missnöjd men det är jag absolut inte!! Får nog göra en snabb uppdatering av inlägget :-)

      Radera
  2. Förbaskat bra jobbat!
    Här går det sådär, varit på tjejhelg med massa gott och dessutom ätit med skrutt på dagis. Trots det bara 0,3 upp. Borde vara mycket mer eftersom glykogenet fylls på och det binder mycket vatten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Denna vecka har inte blivit bra. Märks att jag har lättare att äta bra när jag jobbar. Men nya tag! Och detsamma för dig, vi får köra på ordentligt på jobbet!

      Radera