Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 27 augusti 2012

Gekås

Idag blev det då en tripp till Ullared och Gekås. Fattar inte vad det är med det där stället som gör att man blir som man blir när man är där :-) Det blev lite dyrare än tänkt idag men jäklar vad mycket bra grejer vi fick med. Ett jättefint regnställ (stl 74-80 då vi vill att det ska sitta bra NU och det var ändå stooort, haha!), lite rejälare regnbyxor, överdragsbyxor, softshell jacka, funktionsjacka mot vind & väta, varm vinterjacka och thermobyxor. Även två fina underställ fick jag köpt så hon har ett hemma och ett på förskolan. Så nu har hon ytterkläder fram till våren i princip. En overall till kommer nog behövas utöver den färgglada Kaxs-overallen.

Tidigare när jag varit där har kläderna (vanliga alltså, inte ytterplaggen) för de allra minsta barnen inte varit mycket att ha men nu när T har 86 finns det i alla fall lite mer (när hon kommer i 92 finns det hur mycket fint som helst!!). Det blev två par jeans (ett par vanliga och ett fodrade till kyligare höstdagar), mjukisbyxor, leggings, långärmade tröjor, kortärmade tröjor, ett mjukis-set med tröja och byxor men tyvärr inga strumpor som jag hoppats på. Till oss själva blev det lite också. Jag köpte bara några linnen, en t-shirt och ett par mjukisbyxor. R köpte lite mer. T-shirtar, jeans & en riktigt snygg munktröja! Även annat smått å gott slank ner i vagnen. Spegel till bilen så vi ser T i backspegeln, potta, nappar, flaskor till SodaStreamen (hittade äntligen 1-liters flaskor) och lite andra förbrukningsvaror. 

Här kommer lite blandade bilder på hennes ytterplagg. Lite dåligt ljus men jag hoppas det ser okej ut! 
 

2 kommentarer:

  1. Oh härligt att fynda kläder, faktiskt aldrig varit på Gekås, men det blir säkert ett besök där fram över :)
    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag tycker nog du ska unna dig en tur dit snart :-) Just babykläder har de inte så mycket roligt men alla grejer runt omkring, där har de allt! Till superbra priser! Stor kram!

      Radera