Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 11 augusti 2012

Hösttankar

Läste inlägg hos Hanna om vinteroverall. Hon hade fyndat Molos fina och jag inser att jag måste ta tag i detta med höst & vinterkläder till tösen. Förra veckan körde vi en räd på H&M och bunkrade tröjor, jeans, byxor, kofta. Fick en massa fina plagg för 600:- Väldigt nöjd med det! Har nu i alla fall satt mig och kollat upp overaller och andra ytterplagg. Tror det i slutändan blir en rejäl overall, skaljacka & byxor plus eventuellt ett regnställ också. Kappahls regnställ hade fått riktigt bra betyg i test och kostade inte så himlans mycket. Läste för övrigt ett test på overaller som visade att man inte behövde köpa den dyraste för att få riktigt bra kvalitet. Visserligen vann den dyraste overallen också testet, men de för betydligt mindre penning hade knappt märkbara skillnader i kvalitet och testets näst dyraste overall fick inte alls något bra betyg. Så olika det kan vara! 

Såg även bland Hannas kommentarer till inlägget att förskolans torkskåp kan gå hårt åt overaller speciellt och det rekommenderas att skicka med billigare Ullareds-overaller om man inte ville få de dyra overallerna förstörda. Jag hade också tänkt köpa extraplagg på Ullared just för att ha som slit och släng. Om ni som läser har tips på bra märken eller annat man ska tänka på när man väljer ytterkläder får ni gärna dela med er! 

Dessa fina jeans fick följa med hem förra veckan. 

 

1 kommentar:

  1. Jag köpte i våras när det var rea så Oskar har en reimaoverall samt en extra fleeceoverall som går att knäppa i den om det blir snoooorkallt och en annan som jag inte minns märket på sammanlagt 700kr de är i olika storlekar. På rea i våras inköptes även skalbrallor för någon hundring.

    Han har en skaloverall sen förra vintern som fortfarande är OK och en i storleken större samt 3 skaljackor (olika storlekar) och några vindfleecar samt ett par skalbyxor alla från PoP - alla köpta billigt på tradera, totalt var det dryga tusenlappen.

    Tror att vi är kittade till nästa år oxå.
    Nu saknas bara vinterskor...

    SvaraRadera