Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 20 augusti 2012

Invägning vecka 3

Jag ska ändå vara väldigt nöjd även om denna vecka inte gav lika bra nedgång som tidigare, men totalt sett har det gått mycket över förväntan. Bara nya tag och mer motion, vilket det inte blev optimalt med förra veckan även om jag rörde på mig 5 av 7 dagar.

Invägning vecka 3: -0,8 kg

Total viktnedgång:  -5,5 kg

4 kommentarer:

  1. Det är väl jättebra jobbat! Du ska inte vara hård mot dig själv. i början går du ner mycket vatten så därför visar vågen säkert inte lika mycket neråt nu. Optimalt att gå ner i veckan om du vill ha en stabil nergång och inte jojjobanta är ca 0,5-1kg, så du ligger perfekt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag är egentligen så himla nöjd ändå! Som du säger så är det mycket vatten i början så jag väntade ju på att det skulle komma en vecka som gick "lite sämre" men överlag är jag jättenöjd! Hur går det för dig? Kämpar du på bra?

      Radera
  2. De går långsamt men stadigt neråt! har tyvärr bara en dålig våg från Ikea som inte är helt att lita på så lite svårt att veta exakt hur mycket jag går ner i veckan men det är nog runt 0,5kg kanske. Tränar ganska mycket pilates hemma och känner att kroppen börjar formas och stärkas plus att jag börjar komma i lite kläder jag kommit i innan så det är verkligen en kick! hade kanske gärna gått ner lite fortare, men försöker att tänka att det handlar om att lägga om sitt liv på ett sätt som man kan klara av under längre tid så att jag inte går upp sen igen. har som mål att nästa år kunna gå på stranden i bikini och inte skämmas :)

    SvaraRadera