Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 8 oktober 2011

Produktiv lördag

Klockan är inte så mycket än, men har ändå hunnit med mycket. Varit på barnmarknad i Härlanda Kyrka, hunnit bjuda grannarna på 39:an på kaffe, busat med bebis, fått bebis att sova, matat bebis och fått bebis att somna om igen. Även ätit lunch och skrivit en inköpslista över veckans maträtter. Mycket nöjd med maträtterna inför veckan. Vad sägs om lax i ugn, kycklinggryta med gnocchi och en klassiker som kassler & potatisgratäng bl.a. Nu spelar R match, när han kommer hem har han med sig pizza och efter maten åker jag och storhandlar. Innan dess hoppas jag att vi hinner ut på en promenad med Carro & Valter. Fin lördag.

Imorgon kommer Roberts syster Myggan med familj och hälsar på. Ska skälla på henne lite för att hon ringde och skrämde mig igår. R var på väg hem från jobbet när hon ringde och skärrat frågade var hennes lillebror är. På väg hem, svarade jag. Då berättade hon att det varit en stor olycka vid oss och att hon inte fick tag på Robert på telefon. Jag lovade att ringa hans jobbmobil (hon har inte numret till den) och sedan ringa upp henne igen. Men jag fick inte heller tag på honom, på någon av mobilerna. Han svarar alltid i telefon när han sitter i bilen. Ringde Carro i panik, de var på väg ut från oss men såg ingen olycka. Ja, det var några stressade minuter innan jag slutligen fick tag på honom. Satt i köer, med mobilerna på ljudlös. Så hon hann stressa upp mig som i min tur stressade upp Carro & Jukkis :-) Tur att C behöll huvudet kallt och lugnade mig lite. Även om det bara handlar om några minuter av ovisshet hinner man tänka så många jobbiga tankar. Såg mitt och Theas liv framför mig, utan hennes pappa... Usch!!! (För övrigt riktigt otäck olycka. En person dog och flera är svårt skadade. Tänk de anhöriga där dessa hemska tankar blev verklighet...)

3 kommentarer:

  1. Usch vilken mardröm!Sekunderna blir till timmar! Nu är jag iaf hemma från mormor. Mallu hade en tuff resa i stormen, spydde halva natten. Ringer im! Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, det var hemskt! Man hinner tänka så mycket på så kort tid. Riktigt otäckt! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, det var hemskt! Man hinner tänka så mycket på så kort tid. Riktigt otäckt! Kram

    SvaraRadera