Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 5 november 2011

Packa packa packa

Sjukt effektiva var vi under den 1 1/2 timmes luren Thea just tog. Tror vi fick ihop typ 6-7 lådor. Har tagit ner tavlor och foton från väggarna. Helt plötsligt ser det ut som vi packat ner hela lägenheten och ska flytta imorn. Nu har min värsta stress över detta lättat lite i alla fall. Vi kommer hinna fint!

Nere i hörnet skymtar ni lilla T, 7 månader idag. Hon bubblar och pratar i ett när hon tittar på Manchester United med sin pappa. Just nu är det mest Buh-Buh-Buh, ungefär som hon vill skrämmas :-) Detta varvas med dadadad, mamamamama, papapapapapa. Tror damen kommer prata ganska tidigt, och mycket dessutom :-)

2 kommentarer:

  1. Oskar började babbla som en jag vet inte vad vid ungefär 6 månaders ålder, mycket och blandade konsonanter i ramsrona

    Än så länge kommer det ändå bara mamma pappa och ta ta (tack tack) som är förståeligt men han pratar väldigt mycket och tittar på oss ungefär som vi är dumma i huvudet som inte förstår att han just förklarat hur världsfred ska uppnås eller ngt sånt

    SvaraRadera
  2. Haha, gullunge! Ja man önskar att man förstod vad de försökte säga när de babblar på så mycket. För nånting är det ju helt klart!

    SvaraRadera