Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 2 november 2011

Komma igång!

Nu börjar det hända grejer här hemma! Så smått börjar det fyllas på med lådor i Theas rum. Idag var Roberts syster och mamma här och vi fick en del gjort! Jag fick ordning på köksskåpen, fick ner diverse grejer i lådor och just nu har vi bara kvar det som används dagligen. Jag gjorde en fläskpannkaka som vi åt till lunch och sedan kaffe och kaka. Vid 15-tiden kom Robert hem (han åkte till jobbet innan 06 imorse...!!!) och han hade med sig Myggans (systern) man, Lelle. Efter en stund droppade även Mindy in (dotter till Roberts andra syster, Anette) som behövde fördriva lite tid innan hon skulle vidare. Nästa steg i packandet är skoskåpet, jackor & kläder som inte används så mycket och lite krimskrams som står kvar i bokhyllan.

Glömde ju skriva att dagen började exemplariskt bra! Carro & Valter kom över på frukost. Vi åt kokt ägg, färska frallor och drack kaffe. Valter fick testa Theas matstol och satt riktigt bra i den. Han börjar bli så himla stor, och han ler alltid stort när han ser mig, vilket gör extramoster väldigt glad! ♥ 

2 kommentarer:

  1. Fina fina "kusin" Valter! Så stor han blivit! Ser fram emot att få träffa honom och hans mor och far när vi kommer till flytten!

    SvaraRadera
  2. Ja, nu är det inte långt kvar tills flytten 😃. Spännande spännande!

    Valter och jag tackar för frukosten (Valter för mysstunden ;) )! Vi får köra en repris nästa veckan på 39:an.

    Ritva- ja, han växer så det knakar :). Vi ser framemot att träffa er med! Det är alltid lika trevligt.

    Kram till er båda

    SvaraRadera