Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 1 november 2011

Mycket nu

Känns som det liksom inte slutar snurra just nu. Hinna packa, försöka städa i lägenheten, hinna göra lite roliga grejer, storhandla, laga mat, diska, blogga, tvätta, träna, kela med fina missarna som också behöver kärlek, sitta ner och pratat med min kärlek... Ja, kan säga att jag längtar tills flytten är gjord. Vara i nya huset, ha lite ordning omkring sig, mer plats, bättre förvaring. Vägen dit lär bli stressig men det ska vi nog klara av! Imorgon kommer Roberts syster och hans mamma för att hjälpa mig lite att packa. Eller ja, nån passar väl Thea och nån hjälper mig att packa. Mycket, mycket tacksam för denna hjälp!! Fastighetsbolaget ringde igår och frågade om vi fortfarande var intresserade av tidigare utflyttning (vi har lägenheten till 31:e dec), det är vi ju. Killen som ska flytta in bor hemma så han var flexibel. Vi ska föreslå att han får flytta in 7:e dec så splittar vi hyran. Då får han ju en vecka gratis, och vi behöver verkligen den veckan att städa. Håller tummarna att han nappar på det!

2 kommentarer:

  1. Han nappar säkert, det låter som en bra deal!Tur att du har Roberts släkt, önskar vi vore närmare! Jag hade en fin dag igår, hälsningar från Morgan Alling! Fantastisk person och föreläsare!

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för det, det vore perfekt för oss! Ja, önskar jag med att du var! Men ni hjälper till på så många sätt ändå. Om inte annat för att ni alltid ställer upp med flytthjälp. Roligt att dagen var bra, kan tänka mig att Alling var bra!!

    SvaraRadera