Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 18 november 2011

Ursäkta

Förlåt för en urusel bloggvecka. Sen i söndags är tillvaron här hemma lite uppochner. Tösen strular med sömnen, nu inte bara på kvällen utan även dagen. Kan ta gårdagen som exempel;
- Vi vaknade 08.45.
- Hon sov i vagnen mellan 12.20-12.45
- Sov i sin resesäng mellan 15.20-15.50. Totalt 55 min dagssömn under dagen.
Då tror man ju att nattningen ska gå rätt smidigt. Nej, hon tvärvägrar att sova på kvällen. Skrek tills hon kräktes och var så trött att vi nästan trodde hön skulle svimma av ett tag. Tillslut somnade hon på vår säng kl 21.30. Då hade hon varit vaken i över tolv timmar och bara sovit en knapp timme. Hur orkar en så liten det? Idag har det gått lite bättre. 20 min i vagnen förut och nu sover hon på vår säng sen 14.30. Känner inte igen min lilla flicka och det är rätt jobbigt. Hoppas det går över snart!! Har ni några tips så lämna dem gärna!

2 kommentarer:

  1. Förstoppad?
    Då sover Oskar uruselt. Det enda som hjälper då är resulaz vid minst två tillfällen (ett räcker inte om det är mycket som behöver ut)

    SvaraRadera
  2. Just nu bajsar hon 1-2 ggr per dag med hjälp av en portion katrinplommon om dagen, så det är nog inte problemet. De senaste dagarna har varit lite bättre, då har hon sovit ca 2 timmar på dageni alla fall!

    SvaraRadera