Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 24 mars 2013

Nonstop

Ja, denna helg har verkligen gått i ett. I lördags var vi uppe med tuppen hela familjen. Lämnade barnet hos farmor tidigt och hängde på låset på Ikea. Äntligen har vi köpt ny säng, det har behövts ungefär sen Thea föddes. Vi hade bara 160 cm bred säng innan och med ett barn som gillar att sova hos oss plus katter blir det inte mycket plats över. Ryggont, jo det kan man säga. Men vi stuvade bara in allti tvättstugan och skyndade för att hämta barnet då farmor & farfar skulle iväg. På eftermiddagen gick R på Frölunda. Jag och Thea lekte massor, gick ut en sväng i solen och hade en jättemysig eftermiddag. På kvällen satte vi ihop två nya hyllor till Ts rum innan vi stöp i säng.

Idag har vi varit på kalas i Alingsås då Sanna fyllde 20 år för några veckor sen. Jättetrevligt! T somnade i bilen ungefär 2 min innan vi var framme men vi kunde lyfta henne till en säng där hon sov i över en timme trots kalasstoj överallt i övriga huset. På väg hem blev hon tyvärr åksjuk och spydde 1 min hemifrån ungefär. Men det är inte första gången så vi har rutin på att ta av barnstolsklädseln och tvätta den... Nu spelar R säsongens sista match (hallelujah! Nu får vi helgerna tillbaka!) och jag å T har hoppat som grodor, dansat & badat.

Nu återstår bara ett litet eldprov, läggning. Thea har fått en av våra madrasser från gamla sängen och ikväll blir det premiär. Återstår att se om hon vill sova i den, men det verkade lovande förut. Hon pekade på sängen och ville gå å sova innan badet :-) Håll tummarna för att det går vägen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar