Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 7 oktober 2012

Lördag & söndag

Helgrapport följer:

Lördag började med att skynda oss till affären. Storhandla, hämta Theas farmor, hem och slänga in varorna och mata T sen iväg till Mindy. Mindy blev mamma till en liten tös (My? Greta? Mitt förslag är Mini) förra onsdagen och igår såg vi lilla underverket för första gången. Även om det bara var 1 1/2 år sen Thea var så liten känns det nästan ofattbart att hon varit så pyttig. Fötterna var ju verkligen i miniatyr. Mysigt i alla fall, och gott fika i trevligt sällskap! Sen hade Robert match så jag och Thea var vid lekplatsen och hade myseftermiddag på egen hand.

Idag har vi städat städat städat. T fick åka till farmor & farfar så drog vi igång en rejäl uppfräschning av vår lya. Jag skrubbade köket, moppade golv, putsade fönster (det tar verkligen ingen tid när man har fina mirakeltrasor från Tupperware!) och piffade till nedervåningen. R skrubbade badrum, plockade, städade och grejade på övervåningen. Tanken var att vi skulle börja måla våra byråer också men tiden räckte inte till. Allt som allt höll vi på mellan 9.30-15.30 ungefär, så nu är man lite mör i kroppen. Men fint blev det och nu är man ju sjukt nöjd! Nu blir det Solsidan!

Först på väg till lekplatsen. Sen i gungan. "Mamma bakom där" säger hon och pekar med bestämd hand. Jag får inte putta fart framför henne utan måste stå bakom... Tokfia!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar