Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 17 oktober 2012

18 månader

Tänk att vår lilla flisa är ett och ett halvt. Galet! Idag var vi på 18 mån kontroll på BVC. Skönt att få längd och vikt, det var ju över ett halvår sedan sist. Hon är nu 83,5 cm och väger ca 11,5 kg. Vår underbara BVC-sköterska kollade på hur Thea betedde sig, hur hon lekte och om hon involverade oss i leken. Vilket hon gjorde. Hon fick måla på papper, som hon älskar och skulle även bygga ett torn vilket hon inte alls ville göra :-) Då frågade sköterskan bara om vi sett henne göra det nångång och det har vi men kan inte påstå att det är något hon gillar direkt. Om hennes tal sa hon att Thea pratar ungefär lika mycket som barnen vid 2 1/2 års kontrollen. Gissa vilka två som växte 10 cm och blev så himla stolta? Haha, vi var helt saliga båda två :-) Överlag såg allt jättebra ut och vi ska inte tillbaka förrän om ett år igen. Sprutan i låret är ju ingen rolig avslutning men nu är det gjort. Imorgon är det fotografering på förskolan och jag har tagit fram finaste tunikan. Stora tjejen!


3 kommentarer:

  1. Känns konstigt att gå så sällan efter ettårskontrollen. Tycker det är lurigt med alla frågor om hur de beter sig. Man vill ju svara "rätt". Man borde få frågorna innan så man kan tänka efter lite:)
    Kan tänka att ni är stolta över er stora tjej!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är lite skumt att inte vara där med jämna mellanrum :-) Och nu är det ett år till nästa! Vårt bvc skickade ut papper ungefär en månad innan 1 1/2 års kontrollen med datum & tid plus frågor att svara på. Så kan man sitta hemma och diskutera, fundera och "förbereda" sig lite! Jättebra tyckte jag! Sen tyckte jag det var bra att vi tog oss tid att gå dit båda två, det var toppen att båda var med!

      Radera