Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 30 april 2012

Sjukstuga

Ursäkta frånvaron. Råder sjukstuga då T åkte på en dunderförkylning efter att magsjukan släppt taget om henne. Stackars liten, det är verkligen hemskt att se henne sjuk. Får hoppas det vänder och blir bättre nu.

Idag är det Valborgsmässoafton och den har väl inte riktigt samma betydelse för en nu än vad den hade bara för några år sedan. Idag hade jag tyckt det var väldigt trevligt att tex besöka en majbrasa men troligtvis blir det inget sådant heller. Idag har mina föräldrar varit ett par i 44 år. Kan ni tänka er? Galet! De är ju bara 58 (ok snart 59...) år unga och ändå hängt ihop så länge. Stort grattis!

Ska rapportera om bröllopet under dagen men orkar inte ta det från mobilen så det blir senare när jag sitter vid datorn. Återkommer!

3 kommentarer:

  1. Tack, älskade unge! Möttes av en bukett med gula rosor och brudslöja när jag kom hem från jobbet! Far erkände dock att det var din förtjänst som påmint honom! Kram, hoppas T kryar på sig snart!

    SvaraRadera
  2. Hoppas lillan kryar på sig snart & wow vad häftigt med din mamma & pappa! :) Grattis till dom!

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till dina underbara föräldrar, Ritva och Christer! 44 år! Det är inte dåligt det! Härligt att se att ni håller kärleken i liv ännu! Stor kram till er!

    SvaraRadera