Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 15 april 2012

Effektiv

Gillar när man känner sig effektiv. Gick upp med T strax efter sju. Trodde kanske hon skulle sova lite längre än till tio i sju då det tog mig 1 1/2 timme att natta henne igår, hon somnade 21.30 och då var jag gråtfärdig. Men den tjejen tar inte sovmorgon inte... Vi lekte och jag gjorde pannkakssmet. Strax innan 09 var jag så hungrig så jag började steka pannkakorna. R kom ner strax därefter och vi käkade. Kl 10 somnade T och då hade jag röjt köket och börjat städa nedervåningen. Rensade ur vintergrejer från hallen så nu har vi plats igen! R dammsög. Halv tolv vaknade T och vi drog till Ikea. Käkade lunch och köpte en ny stekpanna. Vår är så sliten efter många års dagligt användande, men vi köpte samma variant igen till nytt lägre pris! Även mer barnsäkerhetsgrejer inhandlades (hur mkt sånt kommer man behöva innan allt är säkert?). Väl hemma gick vi bara in och hämtade Ts hink & spade och gick direkt till lekparken. Spatserade runt i sanden, grävde lite och gungade. Hemma igen vårstädade jag vagnen lite grann och satte upp några av säkerhetsgrejerna vi köpt. Nu sover liten igen och jag sitter död i fåtöljen. Tror jag ska vila mig lite. Det är jag värd!

En bild på lilla T som satte sig i leklådan imorse och kom inte upp (hon var rätt sur på mig när jag tog fram kameran för att ta kort innan jag hjälpte henne upp :-) )

2 kommentarer:

  1. Det beror väl lite på vad och varför man barnsäkrar.
    Vi barnsäkrar det som är farligt och de ställen vi absolut inte vill att han kommer åt för att det tex blir miljontals smågrejer som kommer ut (typ pärlor) eller att kläderna blir smutsiga

    I köket får han vara i nästan alla skåp, där han inte får vara pga kemikalier har vi lås på men överallt annars ink skåpet där hans mat står är fritt tillträde. Han hämtar den gröt han vill ha och väljer fruktpåse om det är det han ska ha efter maten.

    SvaraRadera
  2. Jo, det är ju lite olika. Här har vi satt spärr på sopskåpet då hon öppnar det skåpet och kör händerna i soppåsen eller komposten. Även kökslådorna då det finns knivar och annat skoj. De övriga köksskåpen har jag inte funderat så mycket på. Har också en skänk där jag förvara lite blandat med grejer, bl.a. alla ljus och tändare/tändstickor. Det vi fixade idag var hörnskydd och lås till skåpen i tv-bänken. Rs alla tv-spel + tillbehör (väldigt små grejer) finns där och det får gärna ligga kvar :-)

    SvaraRadera