Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 17 februari 2013

Helgrapport

Ännu en helg som seglat förbi. En riktigt bra sådan! Ursäkta urdålig uppdatering, lovar bättring!

Fredag spenderades med att se finalen av På spåret & Social Network.

Lördag var full av fart. På förmiddagen gick vi över till grannarna på lite kaffe. Barnen lekte och vi vuxna pratade ikapp några veckors uppdatering då vi inte träffats på över en månad. Efter Theas middagslur lämnade vi henne hos farmor & farfar, åkte hem och städade lite snabbt och gjorde oss i ordning för vår kväll. Vi åt middag på El Corazon, riktigt gott! Vi båda var mer än nöjda! Sen promenerade vi till bion och bänkade oss för 3 timmar Tarantino. Och jag blev positivt överraskad. Django är min nya idol :-) Riktigt bra film som jag varmt rekommenderar. Att sedan få sova ostört en hel natt och dessutom kunna ligga kvar och dra sig i sängen på söndagsmorgonen är en lyx jag verkligen unnade oss båda idag! Ljuvligt!

Ett snabb-besök på Ikea hann vi med på förmiddagen. Gjorde ett ärende för Rs syster och passade på att äta frukost där. Sjukt billigt. Allt på bilden nedan kostade totalt 16:-. Galet. Även storhandling hanns med innan vi hämtade vår fina, älskade unge strax efter lunch. På kvällskvisten fick vi besök av grannarna. Och lagom till att jag satte på kaffet kom närmaste grannen med några bitar morotskaka som tack för att hon fick låna bikarbonat imorse. Absolut inte missnöjd med grannarna i området ;-)
Bjuder även på en bild på mig, redo för en kväll med min finaste!



4 kommentarer:

  1. Visst är den bra! Något sjuk dock...

    Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det kan man lugnt säga. Det märktes ju vem som gjort filmen om man säger så :-) Jag är förvånad att jag gillade den så mycket!

      Radera
  2. Nina vad du är fin <3 /Sarah

    SvaraRadera