Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 4 februari 2013

Frestelser & bekännelser

Känns som det är dags att uppdatera lite på dietfronten. Efter första veckans ras på -2,5 kg tog det lite stopp. Först såg det bra ut, fortsatte gå neråt och jag skötte mig exemplariskt, för att sedan stanna upp. Jag gick t.o.m. upp 1 kg. Då bestämde jag mig för att vågen bara är tillåten en gång i veckan. Så nu väger jag mig endast måndagmorgon. Även om vågen inte visade så mycket skillnad så märks det tydligt på mina kläder. Alla mina byxor är för stora och jag har fått dra åt skärpet ett snäpp till så nåt har allt hänt!

Däremot har jag även lite synder att bekänna. I torsdags var jag på Quiz med jobbet och drack 2 1/2 glas vin. Upptäckte då att man är ganska lättpåverkad när man dietar. Klev bl.a. mitt ut i gatan framför en bil och var ungefär 2 meter från att hamna på motorhuven... Vänster - höger - vänster, I know... Lär aldrig göra om det i alla fall.
Sen föll vi för frestelsen att köpa godis i lördags. Men en skön bekräftelse var i alla fall att vi åt ungefär hälften av det vi annars ätit och var proppmätta sen. Pch ingen av oss kastade i oss det utan vi åt och njöt :-) Sånt får man göra, bara man tar nya tag direkt.

Sammanfattning
Viktnedgång 3 veckor dukan: -3,8 kg
Total viktnedgång sen aug: -14,8 kg

Avslutar med ett kort på frukostbuffé från jobbet när leverantörer är på besök. Sånt här måste jag motstå 3-4 ggr i veckan på jobbet just nu då det är högsäsong för leverantörsbesök och vi snittar nog 3-4 st i veckan...

6 kommentarer:

  1. Väldigt imponerad, bra jobbat! Kan tänka mig att man blir lättpåverkad, skönt att det gick väl. Och lite måste man få unna sig ;-)
    Kram N.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kämpigt ibland men det går förvånansvärt bra får jag ändå säga. Ja, unna sig måste man absolut. Jag fungerar inte riktigt när jag förbjuder något alltför länge. Då och då måste jag få, i lagom mängd :-) Ja, verkligen! Fattar inte hur jag kunde vara så ansvarslös att gå rakt ut i gatan. Kram

      Radera
  2. Det är verkligen inte lätt att stå emot sådana härliga uppdukade frukostbord! HEJJA DIG! <3 Så duktig du är!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Alla hejarop gör mig så glad :-) Kram

      Radera
  3. Heja, heja, heja!
    Kram L8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack tack tack, kära svägerska!! Kram

      Radera