Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 6 februari 2013

Dagens plus & minus

På plussida:
* Körde lyxbil till jobbet idag (nya bilen). Dieselvärmare (bilen är varm när man kommer ut om man trycker på knappen ca 30 min innan man ska åka), automat, att svara i mobilen på en knapp på ratten, backkamera m.m.
* Thea var så glad att se farmor, trots att hon var lite hängig här hemma. Var sedan som vanligt hela dagen och verkade mest trött nu ikväll (återstår dock att se om det blir vab imorgon ändå).
* Svärfar hade lagat ljuvligt god biff och sallad. Himla bortskämd att få hans goda mat minst en gång i veckan.
* Smygvägde mig imorse och det går åt rätt håll!
* Äntligen fått tummen ur att göra två saker jag skjutit upp. Kolla upp hotell inför Bon Jovi-konserten i Stockholm i maj (tror det är klart att det blir Scandic), och att beställa ett smycke jag längtat efter länge (kommer bild i nästa inlägg).
* En spekulant kollade på Renaulten idag. 

På minussidan:
* Snorar och snyter mig så jag är skinnflådd under näsan.
*  Druckit för lite vatten.
* Tårtbuffé till eftermiddagsfikat idag (jag vet att man inte får klaga på en tårtbuffé men när man dietar är det faktiskt ett slags plågeri att se sådana godsaker, se bild nedan).
* Att det snöat. Vill ej ha mer snö nu.

Egentligen inget nämnvärt att klaga på får jag ändå säga. Har ni haft mest plus eller minus idag?



2 kommentarer:

  1. Det där såg inte fel ut! Tur att jag inte jobbar på servera längre för jag hade aldrig klarat av att tacka nej! Vad duktig du är!
    LindaB

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, snälla Linda! Det är svårt! Men några smakprovet tog jag allt, dock väldigt, väldigt små! Kan bli riktigt jobbigt emellanåt när det är många besök. Vet inte hur många jobbarkompisar som klagat över viktuppgång, ungefär ett år efter att de börjat hos oss :-) Kram

      Radera