Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 5 juli 2011

Let it rain!

Vilken jäkla skur det kom förut, och va härligt det blev i luften efter det. Har väntat på regnet i flera dagar nu. Hoppas vakna till en klar och solstrålande morgon imorgon så man kan njuta av dagen utomhus. 

Idag hade jag besöket hos optikern på schemat först. Det är en vän till Robert och det är alltid skönt att besöka en optiker man trivs med. Han är väldigt bra och det var länge sen jag var där för undersökning så det behövdes verkligen. Synen på vänster var ganska oförändrad men höger hade det hänt lite. Har brytningsfel på höger och nu ser jag även lite sämre med den, så jag får en ny styrka. Dessutom blev det ett par glasögon! Hade inte tänkt på det alls, men behöver verkligen ett nytt par då jag aldrig använder mina för att jag inte gillar dem. Ett par bruna Björn Borg och jag längtar redan tills jag får dem! 

Sen kom det jag minst såg fram emot idag. Theas vaccination. Hon var så himla duktig! Såklart ledsen när hon fick sprutorna men efter lite mat kändes det bättre. Efter det blev hon sitt vanliga jag igen. Efter en middagslur lekte vi länge och kollade sedan på Allsång på Skansen (hon gillar när man sjunger med). Hade 37,7 i temp när vi nattade henne, vilket i princip inte är ovanligt då hennes normal temp är 37,5. Vi får väl se hur vår lilla makaron mår ju längre kvällen och natten lider.

3 kommentarer:

  1. Håll mormor uppdaterad, du och din bror fick ju alltid feber, men det var ju ett tag sedan, tror väl att det hänt en del sen dess!

    SvaraRadera
  2. Det verkar som det gått bra. Hon är som vanligt, och om hon skulle drabbats av något hoppas jag att det hade visat sig vid det här laget.

    SvaraRadera