Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 4 juli 2011

Gekås

Puuh! Känner mig rätt trött nu. Kl 09 imorse styrde jag och Carro kosan mot Ullared. Det var först lite jobbigt att gå hemifrån. Thea var superglad, skrattade högt och var bara helt underbar. Men det kändes ändå bra att hon och hennes pappa skulle få en heldag alldeles för sig själva. Och att jag skulle få det. Första gången jag varit ifrån henne så länge. 

Framme på Gekås var det ganska mycket folk. Inte hysteriskt (ingen kö in) på något vis, men ändå så att man fick se sig för med vagnen därinne. Jag plockade på mig alldeles för mycket grejer. Smågrejer till mig själv (deo, shampo/balsam, nagellack, ansiktskräm, läppsyl), kläder till mig, Robert och Thea, "bra-att-ha-grejer" (våtservetter, skötbordsunderlägg), köksgrejer (skärbrädor, osthyvel, vitlökspress, saxar), saker till Thea (lakan, tunnare filt, leksaker) och så fick katterna lite grann också (kattgräs, skumbollar som är Cesars favoritleksak, godis). Speciellt nöjd är jag med en superfin klänning med insydd body till Thea (mjukt & gott tyg med korallig fin färg) och ett linne med Beatles på till mig. Ganska dyrt blev det och insåg när jag kollade på kvittot att Gekås faktiskt inte är så jäkla billiga på barnkläder, i alla fall inte på det jag köpte. 


Obs obs! Inte bara mina kassar, Carros också!



 

1 kommentar:

  1. Fläcksuddare får du handla nästa gång, världens bästa grej, har fått bort färgfläckar på bord och annat med såna :-)

    Håller med om att de inte är så himla billiga, vissa basplagg är kanonpriser och bra kvalitet på men annat blir noppigt direkt och inte så billigt...

    Tycker ofta att det är bättre att handla på rea på kedjorna istället.

    SvaraRadera