Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 20 maj 2015

Ny era

Alltså va skumt!! Idag blev min sista arbetsdag då det mycket riktigt visade sig vara vattkoppor Thea fått så jag måste vabba torsdag & fredag. Från måndag är jag sjukskriven på 100% så idag var det bye bye. Vemodigt men också skönt. Min kropp säger mig att det nog inte är så jättelångt kvar tills grabbarna gör entré så jag hoppas på lite vila i alla fall. Vi får se. Det är ju dom små liven som bestämmer när vi ses. Det viktigaste just nu är att de inte kommer innan vattkopporna är ur huset här. Men det tror jag vi lyckas med. 

Här hemma är det lite berg & dalbana. Pigg, hängig, lite piggare, hängig igen. Men nu verkar det ha lugnat sig med nya prickar i alla fall så jag hoppas inte det blossar upp en ny omgång igen. Vet liksom inte riktigt hur detta sjukdomsförlopp ter sig. Värst är ju nätterna, inatt blev det inte mycket sömn. Kli, kli, kli. Inte konstigt att det är svårt att komma till ro. Stackars liten alltså! Men skönt att hon fått det nu innan i alla fall. När det så småningom är grabbarnas tur behöver vi i alla fall inte vara hemma typ en månad förhoppningsvis... :-) Man måste tänka positivt! 

Köpte denna kylmousse. Verkar ändå lindra rätt bra, och ska även hjälpa till på traven att torka ut kopporna. Svårt att säga om det hjälper, har ju aldrig försökt lindra vattkoppor tidigare. Men T verkar tycka det är skönt att man smörjer in med den. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar