Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 7 december 2013

Someday I'll be saturday night

Vi har tagit oss igenom stormen Sven, men hjälp vad det blåst här! I två dagar dessutom, helt otroligt. Natten till fredag var helt galen, trodde ett tag att den stora eken utanför skulle ge vika. Jag har dessutom sovit väldigt dåligt pga hosta några nätter. Får hoppas det blir bättre inatt, känner nu att den äntligen börjar ge med sig lite så jag hoppas den försvinner helt snart. 

Igår var vi några från jobbet som var på Afterwork. Först Le pain Bistro på avenyn. De har en helt okej aw-buffé och det är trevligt att sitta där. Tyvärr drog det kallt där vi satt och vi hittade inget annat bord så vi gick vidare till grannen John Scotts. Lagom hög musik och plats för oss alla. Kan inte fatta att jag har så fantastiska jobbarkompisar, alla är helt underbara! Vi kommer så bra överens och alla säger samma sak: Hur kan man ha så roligt på jobbet som vi har? På pappret sett kanske mitt jobb inte verkar om världens roligaste, och lönemässigt finns det mycket mer att önska men jag tror faktiskt inte jag skulle trivas så här bra nån annanstans. Min fina jobbfamilj! 

Nu blir det soffmys med tända ljus, godis & troligtvis World War Z (vi gillar ju det här zombie-köret). Älgaspelet är i full gång och barnet sover gott efter en lång dag med julklappsshopping! Imorn blir det lussebak vilket jag är väldigt pepp på! 

Riktigt bra fart på den, tror det syns på bilden också! :-) 

2 kommentarer:

  1. Skönt att eken står kvar, det vore ju hemskt annars! Vi ser fram emot att få gå ut och hugga en julgran i vår egen skog vid stugan! Eller....ekorrarna kan ju bli ledsna! Vad tycker ni, ska vi fira nyår i stugan? Eller er sista helg innan ni åker hem?

    SvaraRadera
  2. Haha, hugga egen gran måste vi ju nästan! Ekorrarna får följa med in i stugan ;-) Spelar ingen roll hur vi gör, bara vi tar oss en sväng till stugan så blir vi nöjda!!

    SvaraRadera