Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 15 juni 2012

Världens sämsta fredag

Dessa nätter alltså. En natt på en vecka har vi fått sova gott. Känner mig nedbruten av sömnbrist. Snart får vi nog lämna bort henne över natten så vi får sova. Har aldrig behövt lämna bort henne av sen anledningen men snart orkar varken jag eller R mer. Peppad inför helg? Nope, inte det minsta. Tack och hej från mig (blir nog inget mer inlägg idag. Kul att läsa sånt här liksom...)

:-(

6 kommentarer:

  1. Men oj då är de så illa? Sover hon inte alls eller gnäller hon och krånglar? Det är säkert tänder även om de inte är nån tröst. Wilma krånglade i ca 14 dagar när kindtänderna kom :-/ Men ni får väl gå i skift? Framförallt måste ju du som jobbar sova men om ni tar varannan natt får ni ju fylla på lite i sömndepåerna. Ja det är aldrig kul när sömnen lyser med sin frånvaro, fråga mig ja vet ;-) Stor kram till dej och de dina

    SvaraRadera
  2. Men usch vad jobbigt! :( Hoppas det vänder snart & ni får vila lite.. Stor KRAM!

    SvaraRadera
  3. Hon somnar gott på kvällen, sover till 02 oftast. Vaknar då och står upp i sängen och skriker. När man kommer in till henne och försöker få henne att somna om går det bara inte. Hon ligger å stirrar och försöker man gå därifrån blir hon tokledsen. Oftast somnar hon äntligen efter ungefär 2 timmar. Så har hon gjort varje natt utom en denna vecka. Hjälper inte att lägga henne mellan oss, hon bara sparkar på oss istället... Ja, får hoppas det är tänderna så det går över snart. Tycker så synd om henne också som är trött på dagarna pga detta.

    Stora kramar till er båda! En kram hjälper långt på vägen!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har ni testat att ställa hennes säng inne hos er istället - precis intill sängen så att hon är nära?

      Eller att en av er sover hos henne? (i en riktig säng då - de flesta av vännernas barn har 120sängar just för ändamålet att kunna sova där utan att det blir jättetrångt)

      Radera
  4. Det är inte lätt det där. Här är en av oss uppe 1-5 ggr per natt och 20-30 minuter per gång. Den som är hemma dagen efter tar nätterna och jobbar båda så kör vi varannan natt.
    Det går förvånansvärt bra att sova när jag vet att Johan tar hand om honom. Vaknar till några sekunder och somnar om igen.

    När tänderna krånglar så är Aftex (lokalt smärtstillande gel för blåsor i munnen) och iprensuppar guld värda.

    SvaraRadera
  5. Ja, inatt sov hon inne hos oss. I vårt sovrum kan vi inte ställa sängen bredvid nån av oss utan den får bara plats i fotändan men där sov hon inatt. Lite bättre gick det. Vaknade första gången 04, verkade lite svår ett tag men somnade om. Dock vakna hon 05.30 för dagen så nu har vi redan varit uppe 1 1/2 timme. Men detta är ju bättre än att vara vaken 2 timmar mitt i natten. Vi fortsätter så här några nätter så får vi se. Kan lika gärna gott ok bara för att hon var så trött så vi får se om några dar. Tack för tipsen!

    SvaraRadera