Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 30 juni 2012

Äntligen!

Känner för att köra en Gert Fylking och ställa mig upp och skrika Äntligen!! Det tog några månader men nu har vi äntligen fixat en bra gästsäng till datarummet. Det är ju oftast mina föräldrar som kommer på besök över natten och den luftmadrassen vi har är inte riktigt bra. Den är skön att sova på om man ligger själv, men två stycken blir för mycket. Dessutom låter det i hela huset när man rör sig på den då de gnuggas mot golvet. I fredags började jag scanna av Ikeas hemsida efter bäddsoffa. Herregud va bäddsoffor det finns. Men det kändes inte riktigt rätt med en bäddsoffa så jag började kolla på dagbäddar då mamma och pappa nyligen köpt en sådan. Föll tillslut för en ur serien Brimnes. En vanlig 80-säng med två smarta förvaringslådor under (förvaring kan man aldrig få för mycket av).

 Så här ser den ut! Vi tänkte piffa till den med lite kuddar och så, så att man kan använda den som soffa om man skulle vilja. Vi har ingen teve i gästrummet så jag vet inte hur mycket man kommer sitta i den, men några kuddar gör ändå att man tar bort den största "säng-känslan". 

 Med lätta händer drar man ut en underdel och voila så har du en dubbelsäng! Mamma och pappa gav sängen klart godkänt och det känns redan som ett toppenbra köp! Perfekt att ha sängkläder, täcke och kudde i lådorna så allt är förberett för nattliga gäster! 

 

4 kommentarer:

  1. Fiffigt! Ett tips är att lägga en filt eller lakan på golvet under luftmadrassen. Vet precis vad du menar...

    SvaraRadera
  2. Ja, den är kanon! Sofie: Jag brukar alltid göra det, det låter mindre då men glömde första natten de sov här... Höll på att bli tokig av det där knarret...

    SvaraRadera
  3. Hej! Så här nästa ett år senare hittar jag ditt inlägg när jag googlar efter samma säng och blir så nyfiken. Är ni nöjda med den? Har den funkat som dubbelsäng el är den bara tokbökig att bädda ut?
    Med vänlig hälsning, maria

    SvaraRadera