Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 7 april 2013

Oj vilket kalas!

Precis som vi ville ha det. Med undantaget att Valter blev sjuk så grannarna inte kunde komma, vilket såklart var väldigt trist. Fullt hus, 1 1/2 tårta gick åt och massor av bullar (som JP bakat, stort tack kära vän!). Och så mycket present hon fick, lilla tösen! Lego (Duplo), mängder av kläder, bok, två kärror med leksaker att ha med till lekplatsen (hon älskade att köra kärran så det kommer bli en hit att få dra den till lekplatsen själv), dockskåp från mig och R (Sylvanian Families där man kan köpa olika djurfamiljer) och mycket mer.

Ja, det blev verkligen lyckat! Så glad att kära mor kom hit så fick vi hjälp med diverse förberedelser. Thea verkade tycka kalas var väldigt kul, hon höll låda som vanligt och var väldigt duktig på att öppna paket :-) Bild på en av tårtorna (missade att fota nr 2) och recept kommer under dagen!







2 kommentarer:

  1. Mysigt med kalas! Vilka fina vimplar. var har ni köpt dem? Vad blev det förresten för tårta?
    kram LindaB

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, riktigt kul att fira lilla hjärtat! Vimpeln är från Jabadabado och jag köpte den på en nätbutik som heter blaelefant.se (fraktfritt & grejerna kom hem dagen efter i brevlådan - jättesmidigt). Vimpeln var fin men väldigt simpel och plastig. Passar fint till kalas men inget man sparar och har i barnrummet sen. Finns även på Jollyroom.se. Inlägg om tårtorna finns uppe nu!

      Radera