Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 4 april 2013

Hängt med faster

Igår sov Rs syster Lotta över hos oss. Hon har påsklov och var på besök i Gbg med en tur förbi oss. På kvällen ritade hon kök åt oss i Ikeas 3D program (det kan bli riktigt bra!) och vi hade jättetrevligt. Vi hade tänkt att T skulle till förskolan idag men de var inte så pigga på att ha henne där då hennes bandage inte får bli blött och hon leker väldigt mycket med vatten där... Då kom hon som en räddande ängel, Lotta, och erbjöd sig att vara med T när vi jobbade. De verkar som de haft en riktigt mysig dag ihop, Thea var trött å glad ikväll. Fick denna bild i ett mms av min svägerska på förmiddagen. Hon försökte få T att städa efter sig men hon hade vägrat... Bestämd liten dam det där. Tack igen, Lotta för barnpassningen! Det var guld värt idag!

4 kommentarer:

  1. Vänner altså! Det bästa som finns!
    Glad helg på er vännen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen! Guld värt & så uppskattat! Kram <3

      Radera
  2. Tack själva! Det är inte så ofta man träffar den lilla damen så det var bara ett nöje. Mysigt och roligt hade vi och jag tror vi var lika trötta båda två. Hoppas ni får ett trevligt kalas imorgon. Kramisar från mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror hon tyckte det var en helt underbar dag med sin faster. Uppskattas ännu mer när ni inte ses så ofta! Haha, ja hon har en tendens att suga musten ur en :-) Trött i öronen blir man också! Kalaset var jättefint! Så nöjda allihopa! Kram <3

      Radera