Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 12 januari 2014

Helgens höjdpunkter

Några fina glimtar från helgen: 

* Direkt efter förskolan i fredags tog jag & Thea bussen till en sporthall i närheten för att gå på Banangympa som Öppna förskolan anordnar. Helt enkelt en stor gympasal där de ställt fram plitar, bänkar, ringar, klubbor, bollar, rockringar, tjockmattor m.m. och där är det bara att släppa lös barnen och låta dem köra järnet! Hur kul som helst tyckte Thea & Valter. Till en kostnad av 20:-. Det lär bli fler besök! 


* En skön hemma dag, tacos framför teven (inte ätit framför teven på flera år) och biobesöket, helt klart en fin barnledig lördag. 

* Efter att vi hämtat T åkte vi till Universeum (har årskort och T går gratis precis tills våra kort går ut), hon hade hur kul som helst som vanligt. Men besvikelsen över att rutschkanan var borttagen blev stor. Gick för första gången in i affären och hon fick välja "vad hon ville". En studsboll för 19:- blev det (efter att vi lite snyggt avstyrt en gosedinosaurie för 250:-). 

*Vi bokade vår efterlängtade semesterresa!! Egentligen skulle vi bokat för ett bra tag sen men med jul och allt föll det mellan stolarna. Nu är det dock gjort och till våren åker vi till Samos! Jag älskar Grekland och längtar redan! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar