Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 4 januari 2014

En lördag

Jaha, så var man tillbaka hemma igen efter en vecka bortresta. Idag var det sen länge planerat att R skulle spela innebandy hela dagen. Jag hade noll lust att sitta fast här hemma hela dagen men som tur var löste det sig så jag kunde ha bilen. Imorse lämnade vi T hos farmor, och hämtade hem våra katter som bott där under veckan vi var borta. Hem med dem, ringde frissan och fick tid ganska direkt så då var det bara att kasta sig iväg igen. Klippte mig och åkte hem igen.


Tog det lugnt några timmar och passade på att njuta av att vara för mig själv, tittade på Revenge bl.a. Sen hämtade jag T runt 14-tiden och vi hade bestämt träff med Valter & Carro som vi inte träffat på ett bra tag nu. Vi drack kaffe och åkte sen iväg för att hälsa på papporna och kolla en (kort) stund på deras innebandymatch. Barnen fick snabbt spring i benen så vi stannade inte så länge innan vi åkte vidare till Ikea för middag. Både jag & C hade lite smågrejer att handla så det var perfekt att äta just där. 


Vi kom hem sent så det var bara bad & kvällsmat innan jag stoppade barnet i säng. Nu är R hemma och jag tänkte pusta ut lite i soffan en stund. God lördag till er! 

2 kommentarer:

  1. Jättesnygg i håret!
    kram Linda B

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Linda! Hoppas allt är bra med dig! Kram

    SvaraRadera