Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 3 september 2013

Schampo

Jag har aldrig lagt stora pengar på schampo då jag aldrig riktigt fattat vad som passat mitt hår och helt enkelt varit för snål för att köpa något dyrt som sen kanske inte ens är bättre än Loreals som finns på Ica. Men den senaste tiden har jag faktiskt testa några olika, lite dyrare varianter, och här kommer några tankar om dem. 

1. Den bästa! RedKen Diamond oil. Jisses vilken ljuv musik för håret. Det blir mjukt, glansigt, får fin lyster och dessutom håller det sig länge utan att se flottigt & fett ut. Negativt är att den inte luktar sådär fantastiskt gott som jag gärna vill att schampo ska göra. Den doftar gott men har inte det där extra som gör att håret doftar gott i flera dar. Sen är det dyrt. Typ 299:- för en 300 mls flaska. Håller säkert länge men jag är dålig på att dosera pyttelite, glömmer liksom av och kletar i massor istället. 


2. Bed head Urban re-energize 1. Också ett toppenschampo! Stort plus är den goa doften som håller i sig länge, alltså känns håret också fräscht länge. Håret blir mjukt & glansigt även om det inte riktigt når upp till samma som Redken. Priset är desto bättre så det har blivit ett köp av dessa som väntar på mig på posten (399:- för 2x700 ml). Stora flaskor som håller länge, stort plus! 


3. Goldwell Dualsenses Curly twist. Dessa fick jag med mig från min snälla svägerska och det var ett helt okej schampo. Får dock säga att för priset det kostar är det inte riktigt värt. Doften var sådär, och jag kände inte så stor skillnad från mitt vanliga "Ica-schampo". När jag ändå är inne på Goldwell kan jag dock passa på att hylla deras 60 sec treatment som är en "snabbinpackning". Jag har aldrig tålamod att låta inpackning sitta i 5 min så denna passade mig perfekt och resultatet blev jättebra! 


3 kommentarer:

  1. Håller helt med dig om 60 sec inpackningen, den var toppen! Däremot håller jag inte med om Redken. Har bara hunnit testa en gång men fick ingen wow känsla. Men jag skall ge den en ny chans ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är den toppen!

    Angående Redken kan det ju vara så att den helt enkelt passar min hårtyp bättre än din. Jag tror man kan uppleva samma schampo helt olika eftersom alla har olika hårtyper. Men tycker absolut du ska testa igen,, när du ändå har det hemma :-)

    SvaraRadera