Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 16 september 2013

Kryssningen

Tänkte berätta lite mer ingående om kryssningen. Vi har alltså barnlediga hela helgen, inte dåligt! Dessutom tillsammans med grannarna, fantastic four ute på nya äventyr. Vädret var riktigt härligt på fredagen när vi åkte. En kort stund njöt vi på däck innan det var dags för middag. 


Första kvällen hade vi bokat deras buffé och jag har hört att den ska vara bra. Men jag tyckte den var sådär faktiskt. De varma rätterna gjorde mig besviken, fanns inget direkt speciellt och köttet var lite segt. Men det slank ändå ner en hel del såklart :-) Plus att vin & öl ingår så det var inte alls dumt! Efter middagen gick vi till pianobaren för att vara delta i ett musikquiz. Det var trevligt och vi gjorde bra ifrån oss. Snubblade på mållinjen och kom tvåa, bara en ynka poäng efter vinnarna. Surt, men men! 

Lördagen började med en god sjöfrukost. Mycket att välja mellan men tyvärr för lite grönsaker. Bara gurka & körsbärstomater (svårt att ha dem på mackan liksom?) så där fanns lite mer att önska. Strax innan 10 tog vi en buss som gick till ett närbeläget köpcentrum. Massor av butiker och såklart en mataffär där det inhandlades en del dryck. Sen tillbaka till båten för att lämna alla våra inköp. Av båten igen för en snabb vända i Kiel. Vi var trötta efter köpcentret så det blev bara lunch och några snabba besök i affärer innan vi återvände till båten. Där läste jag i nästa två timmar, sov lite och sedan var det dags för middag igen (herregud vad man äter). Vi hade bokat bord i restaurangen och jag käkade kycklingspett, ugnsrostad potatis & mojo rojo. Väldigt gott! 


Även denna kväll var vi med och quizzade men tema 70-tal var inte vår grej så det gick inte lika bra. I alla fall även det en trevlig kväll och skönt att vara tillbaka i stan redan vid 09 så hade man hela dagen att umgås med lillfisen (även om vi inte gjorde så mkt pga sjukdom). Tack kära vänner & sambo för en trevlig kryssning! 

3 kommentarer: