Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 25 september 2013

På bättringsvägen

Efter en förkylning som bråkat med mig några dagar börjar den äntligen ge sig. Nu lite hosta kvar men det är definitivt på bättringsvägen. Troligtvis en kollega som smittat mig och inte bara mig heller, nu snörvlar & nyser var och varannan på kontoret så det sprider sig som en löpeld. Men imorgon vågar jag mig nog upp på cykeln igen. Har saknat den ofantligt denna veckan, och det känns som hösten & vintern kommer bli låååång utan min kära trotjänare. Men några veckor till hoppas jag på cykel i alla fall! 

Idag när jag la Thea fick jag ögonmigrän. Ville inte lämna rummet då hon inte kommit till ro så jag väntade lite för länge med att ta en tablett (tar jag en tablett direkt när synrubbningen kommer brukar jag inte då huvudvärk). Det ledde till en konstig, tung huvudvärk. Men nu har tabletten kickat in och det känns bättre. Ska strax krypa i säng, är så trött på mornarna nuförtiden. 

I övrigt ser jag fram emot fredag. Vi ska "fira av" en kollega som kommer vara tjänstledig, med middag på Nonnas och troligtvis utgång efter. Väldigt peppad och sugen får jag säga!! Avslutar detta röriga inlägg med mitt fina armband, som stöder Ung Cancer. Cancer kan verkligen dra åt helvete. 


2 kommentarer:

  1. Längtar till jag får mitt armband!
    Verkligen Fuck Cancer!

    Och skönt att ni är på bättringsvägen. Krya krya <3

    SvaraRadera
  2. Ja, det förstår jag! Enkel & bra budskap i ett fint armband! Hoppas ditt dyker upp snart!

    Tack rara!

    SvaraRadera