Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 4 oktober 2013

Förlamande trötthet

Idag och igår har jag varit så förbannat trött. Kan liksom inte sova ikapp hur jag än försöker. Så just nu sippar jag på en kopp kaffe, alldeles försent. Men vad gör det? Lär somna som en stock sen i alla fall. 

Kanelbullens dag alltså. Det firades såklart på jobbet (ja det gömde sig visst en låda kanelbullar i frysen också). Det blev inte den klassiska bullen utan en dubbelsnurra med pistage & kanel. Pistage-delen var godast :) 


Under dagen framkom det också att det inte bara är kanelbullens dag utan även Internationella Vodka-dagen. Vodka & en kanelbulle någon? Tror jag hoppar vodkan, möjligtvis att jag ta mig en cider. Om jag orkar masa mig ut till förrådet vill säga... Glad fredag på er allihopa! 

3 kommentarer:

  1. Det var inte bara kanelbullens dag, utan även Värrldslärardagen! Hylla din favoritpedagog med ett "TACK" eller ett blomsterkort via mail. Egentligen är den dagen imorgon, men eftersom det är en lördag firades den idag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Då missade jag att ta mig ett glas Vodka till bullen ;) haha!
    Pistagebullar har jag aldrig ätit! Antar att August skulle älska dom då han är helt tokig i pistagenötter. Knäppa unge ;)
    Hoppas du har en underbar helg vännen! <3

    SvaraRadera
  3. Oj! Ja bra lärare har jag allt haft och de förtjänar verkligen ett stort TACK! Visste inte om att det ens fanns en sån dag :-)

    Jenny: Jag skippade vodkan ändå, haha! Inte min favvodryck direkt :-) Då lär han älska pistagebullar, det är så gott! Detsamma till dig, vännen! Kraaaam!

    SvaraRadera