Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 16 maj 2014

Hej från poolen

Imorse när vi vaknade var det stora mörka moln på himlen och en kort stund droppade det lite. Kollade prognosen som sa klart och strålande sol idag så vi chansade på att det skulle klarna upp och "paxade" solstolar innan frukosten. Hatar detta fenomen med att lägga sina handdukar på stolar för att sen gå iväg och göra annat men det är så det funkar och gör man det inte själv också så blir man utan. Efter frukost var molnen borta och sen dess har solen stekt från en klarblå himmel. Bad & lunch har vi hunnit med så här långt. Ikväll blir det dans med Bamse + nån show på scenen vid oss. Just nu har jag en liten stund för mig själv vid poolen då T behöver sova middag. Hon är helt slut så just nu gör R ett försök att få henne att vila lite. Hoppas det går. 


På tal om bad så är det så skönt att ha UV-dräkt till Thea. Många barn har dem men jag ser lika många som inte har. Även om man smörjer in mycket så är det en trygghet att hon har de där dräkterna som täcker bra. Vi har två med oss, en från Molo med ballonger & en mörkblå som jag köpte på Gekås (båda har UPF +50. Den enda negativa med dem är att hon fryser mer i dem än om hon bara skulle ha badbyxor/en mindre baddräkt på sig. Dräkten blir ju blöt och det kyler ner henne mer. Hon som gärna badar länge, länge blir iskall tillslut men efter några dagar har hon insett att man måste ta en paus och värma sig emellan så nu går det bättre. 

I övrigt har hon träffat en kompis, en tjej som är lika gammal som är här med sin mamma. De leker gärna ihop och idag käkade vi lunch tillsammans, jättetrevligt! Nej nu ska jag lägga mig i skuggan och dåsa lite. Kram på er alla där hemma <3 

1 kommentar: