Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 10 maj 2014

Coupon queen

Jag har alltid varit dålig på att använda rabattkuponger då jag helt enkelt glömmer av dem. Men när vi fick Thea började ett ständigt letande efter blöjkuponger och man blev nästan förbannad när man var tvungen att köpa dem till fullpris. Sakta men säkert har jag börjat bli bättre på att komma ihåg och nu är jag inne i ett riktigt bra flow. 
Dagens inköp: 
* Första butiken Intersport. Badskor inhandlades, jag använde rikspresentkort. Summa 3:- 
* Andra butiken blev Stadium. Behöver ju nya bikinitrosor så det blev ett par svarta. Plus en helt ny bikini, se bild. Presentkort på stadium som jag vunnit användes så summan blev: 0:-


* Tredje butiken blev Kappahl. Där köpte jag en enklare klänning som passar bra på solsemester med 25% rabatt. Robert köpte jeansshorts, även de till 25% rabatt. Solglasögon, hårsnoddar, hårspännen & leggings fick även följa med hem. Använde även mina sista rikspresentkort och summan för detta kalas blev 500:-. 
Apoteket var enda stället vi betalade fullt och där är det ju alltid hästdyrt så den posten tar jag inte med. Och min latte på Espresso House för 32:- (pytteliten). Yikes!! 

2 kommentarer:

  1. Va roligt! Jag trodde att du alltid var kung på kuponger.. Tänker typ på dig när jag själv kommer ihåg att betala med kuponger för att du alltid är så ekonomi-smart.. :-)

    Hoppas att ni får en riktigt grym resa. Ser fram emot soliga bilder på bloggen så att jag kan bli riktigt avundsjuk.. ;-)

    Kram TSI

    SvaraRadera
  2. Haha, va roligt att du trodde det :-) Nej, jag har varit rätt kass på det men blivit bättre. Har fått in tänket så jag funderar alltid om jag har nån rabatt nånstans!

    Ja, nu är det nära! Får hoppas det finns hyfsat internet på hotellet så jag kan uppdatera lite grann då och då. Annars kommer det en drös bilder när vi kommer hem istället! Kram kära vän!

    SvaraRadera