Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 24 juli 2012

Stenugnsbaden

I födelsedagspresent fick jag ju en vistelse på Stenungsbaden av min fina sambo. Efter ombokningar och velade fram och tillbaka åkte vi äntligen iväg i söndags. Lämnade tösen vid 14.30, köpte med oss lite lätt lunch och en stor påse godis till kvällen sen stack vi. Var där strax efter 15 och efter att vi inspekterat rummet gick vi en vända i området för att reka lite. Såg oss snabbt omkring och gick sedan till rummet och svidade om till badkläder för att ge oss iväg till spat. Skrattade hela vägen dit då jag fått flipflops som var två storlekar för små och Robert hade fått två vänsterskor. Haha, han såg rätt rolig ut :-)

På spat fanns en stor pool som emellanåt bubblade, en tropisk dusch, en hink med kallvatten (testade detta och det var...kallt!), vanlig bastu, ångbastu, en bubbelpool utomhus och så vår favorit - en varmvattenspool med ganska låg vattennivå i som låg bredvid bubbelpoolen därute. Så himla gott att flyta runt där och kolla på utsikten!

I paketet R köpt ingick middag, tvårätters. Den fick vi äta på Kookaburra, en liten restaurang som låg nere i Stenungsbadens gästhamn. Hade vädret varit bättre hade man kunnat sitta ute men tyvärr var det jämngrått och lite regn emellanåt. Vi åt i alla fall löjrom till förrätt, jättegott! Till varmrätt var det oxfilé med säsongen primörer (färskpotatis, sockerärtor, haricotsverts, morötter m.m.) och rödvinssky. Efterrätt köpte vi till själva och jag tog blåbärscheesecake med citron sorbet och Robert glass med bär. Allt var supergott och precis i vår smak (vi fick ju inte välja själva då menyn var förbestämd), så vi gick tillbaka till hotellet runt 22 med två mätta magar och glada i sinnet. Somnade strax efter 23 och vaknade först när klockan ringde 8.30. Ljuvlig sömn! Då väntade en fin frukostbuffé på oss. Ägg, bacon, pannkakor, yoghurt, frukt, gott bröd, kaffe, juice... Allt man kan tänka sig vilja ha! Älskar hotellfrukost! Mums! Ja, vistelsen var verkligen toppen! Tack älskade livskamrat för denna fina present, precis vad vi behövde, både du och jag!

2 kommentarer:

  1. Låter underbart! Viktigt att komma iväg själva ibland så man inte glömmer varandra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är det verkligen! Så lätt att bara prata praktiska saker med varandra i vardagen annars. Så ett litet break är välbehövligt ibland!

      Radera