Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 29 juli 2012

Händelserik helg

Mycket att hinna med, så här i sluttampen på semestern. Dessa tre veckor känns långa måste jag säga. Antagligen för att man kan slappna av och släppa jobbet direkt man går därifrån då barnet upptar ens tankar redan innan man går hem.

I fredags var vi på en kort utflykt till Tuves 4H-gård men det var lite tomt måste jag säga. Det är ridläger där nu så hästarna var ute, getterna såg vi inte till men några djur fanns där i alla fall. På eftermiddagen tog vi en cykeltur till Bäckebol och handlade lite. Gick jättebra att cykla så långt (5 km+5 km ungefär). Thea gillar att cykla, hon sträckte upp händerna i luften och tjöt större delen av vägen dit. På kvällen va jag i Frölunda hos min vän S, som fyller 29 år nästa vecka så det blev rosé och tårta med några av hennes vänner. Trevligt folk!

Igår var vi på Åbybadet med grannarna. De hade varmvattenpool för de minsta och en rolig del för de mindre barnen med ca 30-40 cm vatten. Roligt rutschbanor och annat skoj. Thea hade så kul men var blå om läpparna när vi gick därifrån... :-)

På kvällen sov grannarna över för att vi skulle kunna sitta kvar och ha trevligt när barnen somnat. Vi åt och drack gott, spelade spel och skrattade och för en stund kändes det som förr igen :-) Jättetrevlig kväll hur som helst!

Slut på rapport om helg!

1 kommentar:

  1. Låter som en perfekt helg, precis som vår i Stockholms skärgård! Och så fin Thea är i sin sommarklänning!Kram på er alla, inkl. grannarna!

    SvaraRadera