Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

lördag 14 juli 2012

Mycket som hänt

Igår styrde vi och grannarna kosan mot Örebro för att hälsa på mina föräldrar. Resan gick fint, trots att T bara sov en dryg timme. Väl framme började vi misstänka att allt inte stod rätt till med Valter. Han var gnällig och kändes lite varm. När Carro tog tempen visade den 39 grader. Stackars liten V. Vi hoppades att det kanske var tänder som spökade och att han skulle valna pigg och glad idag. Tyvärr blev det inte så. Imorse kunde vi konstatera att han fått vattenkoppor :-( Så familjen fick kasta sig i bilen och köra hem direkt när de vaknat. Riktigt trist då detta var planerat sen länge och idag skulle vi till Parken Zoo i Eskilstuna. Men vi fick åka själva (med Alvedon i beredskap ifall att). Eller själva och själva. Pappa, och min bror med familj var med. Mer om Parken Zoo vid senare tillfälle. Så nu får vi passa på att njuta av semestern tills prickarna dyker upp på vår tös. Om vi utgår ifrån att hon smittades av V igår har vi i alla fall ca 10 dagar kvar :-)

2 kommentarer:

  1. Ja så himla tråkigt! Är så besviken :(. Hade sett fram emot denna helgen hur länge som helst! Första resan för oss, träffa och bo hos dina underbara föräldrar, gå på parken zoo och bara umgås och njuta lite av semestern.. Men men..
    Tack ingen Ritva och Christer för vår super korta besök :). Vilka fina föräldrar Nina har!
    Och tack till er alla för trevligt sällskap!

    Håller tummar och tår att Thea klarar sig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag förstår att besvikelsen är stor för er :-( Verkligen jättetråkigt men tyvärr blir det ju så ibland. Lovar att hälsa dem, de tyckte också det var himla trist att helgen fick ett adrupt slut. Ta hand om lillen nu så håller vi tummarna att han är frisk snart igen! Har svårt att tänka mig att lilla T lyckade klara sig undan smitta, men det är väl lika gott att ha de där kopporna ur världen. Kram till er!

      Radera