Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 23 augusti 2015

Funderingar en sen söndagskväll

* att det är vår första bröllopsdag och vi har fått fina gratulationer, blombud igår & tårta idag hos Myggan & Lelle. Åh, ni är så fina, allihop <3
* att dagen varit väldigt bra. För hela familjen. Vi har varit i Alingsås. Ätit gott, badat & haft det toppen! 
* att killarna somnat runt 20-21 flera kvällar i rad vilket lett till tid för oss själva en stund. Oj, vad det gör mycket det gör för humöret & energin. Jag håller tummarna att denna fina trend håller i sig. 
* fortfarande chockad över natten vi hade. Killarna somnade strax innan 21 och jag blev helt chockad när jag vaknade första gången och tittade på klockan: 5:15. Inte ätit en enda gång på hela natten. Say whaaaat? Repris på den tack! (Vill dock poängtera att de sovit bra sen de föddes, peppar peppar & allt det där, vi har inte haft speciellt många dåliga nätter även om de såklart dyker upp då & då, men matning brukar ändå ske var 3-4 timme så detta var underbart!) Jag njuter så länge det varar, det kan vända lika snabbt. 
* att de äter desto oftare på dagen, antagligen för att kompensera natten.
Mata, mata, mata! Men bara de är glada så :-) 
* lycklig över att ha köpt 2 par gummistövlar till T, för totalt 250:-. Inte så illa och snygga var de bägge paren! 
* lite orolig att Fialotta är på väg att bli förkyld. 3 dagar på förskolan (15 timmar) och redan nåt på g? Inte kul om killarna får det :-/ Yikes! 


När storasyster badade


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar