Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 16 augusti 2013

Nordens ark då?

Ja, det har jag inte skrivit om ännu. Vår mysiga utflykt i onsdags. Det tar lite mer än en timme att köra dit och det känns ok. Det blir en liten utflykt men ändå inte för långt bort. Nordens ark är lummigt och mysigt att gå i, känns mer som ett stort naturreservat än en djurpark. Vi såg ugglor, renar, järvar, hackspettar & andra fåglar, getter, tigrar, varg & mycket mer! 



Thea gillade att titta på sköldpaddorna. Dessa hette ormhalssköldpadda och hade helt enkelt en lång hals. De var lite läskiga och stirrade på oss med vita ögon... (Tyckte jag alltså, Thea hade nog helst hoppat ner i deras terrarium för att få ta sig en närmare titt). 



Amurtigrarna de har är enorma! Hannarna blir ca 3 meter långa och väger över 300 kg. Dessutom skymtade vi en liten unge, så sött! Dock missade vi matningen men det är svårt att få ihop allt när man har en liten med sig och mattider att passa m.m. Det finns ett ställe att grilla om man vill ta med engångsgrill men det är precis i början av parken så vi bestämde oss för att ta med pannkakor istället och fikade efter ungefär halva rundan, vid vargarna. Perfekt att bli sittande där en stund, större chans att få se vargarna vilket vi också gjorde. De smög sig förbi när vi satt å fikade, säkerligen lite sugna på nåt att äta :-) Ja, dagen får bara plus! Enda minuset var att vi (läs Robert) glömde termosen med kaffe hemma så vi fick köpa dyrt kaffe ändå. Men men, sånt som händer... :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar