Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 8 april 2014

Påskigt

Påsken är en av de högtider jag gillar mest! Den är kravlös, kommer oftast väldigt lägligt med extra lediga dagar, och vi har en tradition att alltid fira påsken med mamma & pappa. Och sen har man anledning att äta löjliga mängder godis också. Bara bra saker! Jag hade sedan tidigare lovat Thea att vi skulle göra påskris med fjädrar och i söndags fixade vi till detta. Kanske i tidigast laget men då hinner vi ju njuta desto längre. Köpte även en stor bukett vita tulpaner och lite annan dekoration. Thea står vid "trädet" (påskriset) hela tiden, pratar och leker att hon & Lillan bor där, vid trädet. Himla gulligt att se! 


2 kommentarer:

  1. Jag gillade påsken hemma i Sverige men här är det så jäkla religiös att jag har börjat tycka mindre om den.. Nu ÄR det ju en religiös högtid men i Sverige firar man mest för att det är kul. Precis som jul. Och det tycker jag om. Festligheter, vänner, pynt, påskkärringar, godis. Men här är det liksom KYRKA, Jesus, Amen.. Zzzz...
    Haha. Sorry för klag!

    SvaraRadera
  2. Oj, kan verkligen förstå att det förtar lite av påskens charm. Jag är verkligen ingen kyrklig människa och hade nog känt precis som du, att det inte blir detsamma när det är så mycket fokus på kyrkan. Är Andrew troende? Du får klaga hur mycket du vill :-) Kram!

    SvaraRadera