Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

onsdag 31 juli 2013

I skogen

Vi befinner oss i mamma & pappas stuga, som de alldeles nyligen blivit ägare till. En stuga alldeles lagom stor för oss fem (66 km² utan att ha räknat in altanen, som är inglasad så det blir verkligen som ett extra rum) med underbar natur runt omkring.


 Om man promenerar 3-4 minuter kommer man till en liten badplats där även deras båt ligger (som följde med köpet). Vädret ser lovande ut inför kommande dagar så jag hoppas på bad imorgon! På tomten finns potatis, mängder med blåbär, hallon, björnbär & vinbär. Idag hjälptes vi åt allihop att plocka bär som sedan blev en helt ljuvlig paj. 


Kan säga att jag verkligen njuuuuter! Går bara runt och myser. Thea älskar detta stället och det är verkligen guld värt att få tillgång till naturen på detta sätt! Vi kommer få en egen nyckel så jag hoppas vi kan ta oss hit (kanske med våra kära grannar som sällskap?) nån helg även om det är en bit att köra. Men det är det värt! :-) 

4 kommentarer:

  1. Åh så gott ni har det! Underbart!
    Vilken sommar ni har alltså!

    Och NU kan jag äntligen kommentera! Tjohooo! :)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ja, denna sommar kan man verkligen inte klaga på! Ljuvligt! Och roligt att ni fick så fantastiskt väder under er semester här!

    Skönt att det funkar igen! Jäkla blogger som krånglar hela tiden! Kramar <3

    SvaraRadera
  3. Njuuuut!
    Och ja, skall vi boka in en helg redan nu el? 😉

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Carro: det tycker jag! Detta stället är ljuvligt, och så roligt för barnen med naturen så nära. Thea älskar det! :-) Vore jättekul att åka hit alla 6 nån helg snart!

    SvaraRadera