Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 14 december 2012

En fredag

Nu är det fredag igen och snart bara en vecka kvar till jul. Pga sjukdomen förra helgen ligger vi lite efter i julklappshandlingen. Många klappar är ju redan klara sen Ullareds besöket men vi har några kvar som vi får se till att fixa imorn. Med alla andra människor antar jag, men det är bara att vässa armbågarna :-) Ett paket ska på Posten till Rs systers barn i Stockholm. Det damp ner ett paket från dem idag till Thea och det är hög tid att vi postar vårt också. Det är ju redan klart, ska bara på lådan. 

Idag har jag och Thea haft en mysig eftermiddag för oss själva. R har julbord på jobbet så efter att jag hämtat henne gick vi ut och åkte pulka en sväng. Sen har vi lekt, lagat mat, badat och läst böcker. Sen hon somnat har jag plockat i ordning i gästrummet så R kan sova där när han kommer hem, diskat, städat och skickat en liten lista till tomten på vad som önskas i paketen under granen! Nu sitter jag framför en film med Zac Efron, Charlie St Cloud heter den. Tänkte hyra en film men så såg jag att denna skulle gå och den rekommenderas av många så jag ger den en chans. Tänker lägga mig tidigt ikväll och vara pigg när lilla Fialotta vaknar imorgon. Hoppas ni har en mysig fredag därhemma, gott folk!



4 kommentarer:

  1. Lilla godingen, lät som en mysig fredag! och roligt att läsa vad du tror, många som gissar på att det ligger en tjej i min mage :) Nu längtar jag om möjligt ännu mer efter det lilla pyret i magen.
    Ha en fin lördag. Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag förstår att du längtar, vet precis hur mycket :-) Jättekul att gissa, håller tummarna att jag har rätt, haha! Kram till dig!

      Radera
  2. Skönt att ni mår bättre! Hoppas du fick en fin fredag! Och ha en fortsatt härlig helg

    SvaraRadera