Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 6 januari 2015

Komma igång

Okej, nu har jag pausat färdigt och det är dags att kicka igång bloggen igen. En lång ledighet tog slut igår (och sen är man ledig igen idag? Förvirrande minst sagt). Ledigheten har varit bra men kantats med mycket sjukdom. Först jag, sen Thea och nu jag igen. Har lyckats med konsten att åka på nåt nytt innan jag ens blivit frisk från det gamla. Kul! Rekommenderas ej! Detta är min 4:e förkylning/sjukdom sen i slutet av november. Jag som brukar ha ungefär 1 förkylning/säsong. Nåt har hänt med mitt immunförsvar och jag funderar på om det kan ha med mina magproblem att göra. Det sägs ju att mycket av immunförsvaret kommer från magen. Jaja, jag ska väl repa mig även från detta tillslut men jag tror det blir vila hemma imorgon då jag aldrig blir frisk om jag fortsätter jobba på. 

Har precis kört hem tösen till farmor & farfar. Hon är ju där varje onsdag och idag när vi varit lediga och spenderat hela dagen ihop passade det bra att hon fick sova över där. Det har inte blivit så mycket tid farmor & farfar under jul så detta uppskattades av alla. R ska träna ikväll så jag blir helt själv! Hur ofta händer det? Jag funderar redan på vad jag ska titta på men har inte bestämt mig än :-) 

Fialotta på lekplatsen idag. Stå upp & gunga??!! Jag blev helt kallsvettig men hon hade minsann gjort detta med pappa igår... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar