Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

söndag 17 augusti 2014

Plågad

De senaste 2 veckorna har jag haft mycket huvudvärk och en kväll förra veckan var jag nästan gråtfärdig. Insåg då att anledningen till huvudvärken troligtvis kom från nacken. När jag började fundera insåg jag att jag var väldigt spänd och att när det var som värst kändes det jobbigt att hålla upp nacken. Som tur i otur var vår massör på jobbet dagen efter (helt otrolig lyx att få 14x30 minuters massage om året på jobbet, till en kostnad av 30 min i flexen) och jag hade egentligen inte tid den dagen men lyckades byta till mig. Han konstaterade snabbt att jag var otroligt spänd, han kom inte riktigt igenom muskeln för att kunna massera på djupet. Men de 30 minuterna gjorde gott och det kändes mycket bättre i flera dagar. Idag är det dock kaos igen. Kudden hade hamnat fel inatt och jag är helt förstörd nu. Huvudvärken från hell och nacken känns som en fiolsträng. Så när jag & Thea går på 3-års kalas får R åka till Hemtex och köpa denna:


Massören har sagt flera gånger att han tror att min kudde kan vara anledningen till nackbesvären och denna kudden har flera rekommenderat. Bäst att testa å se.... 

5 kommentarer:

  1. Hoppas den gör nytta!! Kram L8

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är hemskt att ha så ont! Första natten med den nu och vaknade utan att ha ont i nacken vilket är ett plus! Tror det kommer bli bra med denna, eller åtminstone bättre än innan! Hur mår ni? Allt bra? Såg en skymt av ert badrum! Såg ju jättefint ut! Kram!

    SvaraRadera
  3. Jodå det är full rulle med jobb och iordningställande efter vattenskadan. Är jättenöjda med bad/tvättstuga. Ska bara försöka få ut allt som vi fick knö in i vardagsrummet så vi kan börja renovera det! Löste ditt senaste inlägg och håller tummarna att allt klaffar. +17 är ju varmt, vi hade -17 på vår bröllopsdag......😂
    Vi kommer iaf ner på lördag, dessvärre fick vi inte tag på hundvakt men det får bli som det blir. Tur att de gillar sin bilbur 😄.
    Pöss //L8

    SvaraRadera
  4. Roligt att ni är nöjda! Förstår att det är mycket jobb, kämpa på!! Haha, ja det är lite skillnad i temperatur! Vi får ju inte plats att äta allihopa inne så ett långbord måste stå på altanen. Hade ju varit mysigt med några grader varmare men jag har köpt några filtar på Ikea och ska nog bunkra några fler så ingen ska behöva frysa :-) Hörde detta, men ni kan ställa bilen längst in på vår parkering så har ni full koll på hundarna där. Ska bli så kul att ses! Puss å kram!!

    SvaraRadera
  5. Tar med skoteroverallen utifallomatt jag hamnar på utsidan ��
    Ses snart!!!!!!
    //L8

    SvaraRadera