Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

måndag 5 oktober 2015

Hej!

Det var ju inte meningen att bloggen skulle vara så tyst i flera dagar. Jag glömde bort den?! Haha, sorry! Vi har haft en fin (och lång) helg. Varannan fredag är R föräldraledig så vi har haft 3 dagar ihop hela familjen! Härligt! Vi har klarat av alla bestyr hemma (storhandla, städa), varit på kalas, fixat lite höstfint och sedan fick Thea förslag om att sova hos farmor igår till idag vilket hon nappade direkt på och glatt förklarade hur skönt det skulle bli att slippa brorsorna en natt. Jag förstår henne såklart, det måste vara en påfrestande situation för henne, men lite jobbigt kändes det att hon blev glad över att slippa dem en stund... 

Vi har varit lite småförkylda här hemma. Såklart Thea som fick först och jag verkar ju ha slängt mitt immunförsvar ut genom fönstret efter graviditeten (nån mer som märkt av något liknande? Självklart var jag sjuk ibland innan oxå men under graviditeten & nu även efteråt får jag ALLT som T får) så jag har också varit lite snuvig men framför allt hostig. Jättejobbigt har det varit, 3 nätter i rad nu men jag hoppas det är på väg att vända . 

Idag tänkte jag ta bussen till mina svärföräldrar & Thea efter lunch. Åkte ju alltid till dem en gång i veckan när T var liten. Men nu blev jag helt plötsligt nervös över bussturen. Eller snarare att inte komma med bussen pga fullt med barnvagnar redan. Jaja, det är bara att vänta å se. Det är ca 7 km till dem och det skulle ta ungefär 1,5 h att gå så jag blev lite sugen på att göra det först men det är nog inte så smart när jag fortfarande hostar. Oj vilket spretigt inlägg... Haha, får försöka få ihop nåt bättre imorgon! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar