Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

torsdag 6 juni 2013

Tager du...?

Klockan är bara 21 men jag är helt slut! Det har varit en lång men underbar dag. Det började med att vi åkte till rådhuset i Kungälv för att.... vara vittnen när våra fina vänner & grannar gifte sig! Det var fotografering vid fästningen innan, sedan vigsel på rådhuset. De var så fina, hela familjen! 


Efter vigseln åkte vi hem till dem och åt lunch, sedan gick vi hem så barnen fick sova middag och när de vaknat kom de till oss för grillning och tårta. De hade önskat "midsommartårtan", en kladdkakebotten med mousse på färska jordgubbar på. Sommar i en tårta kan man säga. 


Ja, det har varit en jättefin dag helt enkelt! Tack kära vänner för att vi fick dela denna dag med er, det betyder massor för oss <3 Härligt att vakna imorgon som man & hustru. Grattis igen! 

3 kommentarer:

  1. Oj var den tårtan hemgjord?
    Kram LindaB

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är den fin? Lätt också, även om det tar lite tid då det ska vispas en del men annars inga konstigheter. Ska lägga ut receptet tänkte jag! Kram!
    PS: Satt å kollade på gamla bilder från personalfesten i Båstad för några år sedan. Måååånga roliga bilder där du dök upp vid flera tillfällen ;-)

    SvaraRadera
  3. Haha! Usch då! Hoppas inte det var allt för pinsamma bilder ; )

    Du får gärna lägga ut receptet. Tårtan såg grym ut!
    Kram

    SvaraRadera