Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

tisdag 25 juni 2013

Min dag!

Idag är det den 25:e juni och min födelsedag! Jag gillar att fylla år. Man blir uppvaktad, får bestämma maträtt & bjuda på tårta om man vill. Jag har hittills haft en bra dag! Som vanligt mycket att göra på jobbet men fick massor av gratulationer och 3 kinderägg! Inte dåligt, eller hur? Slutade tidigt idag och har haft en mysig eftermiddag med snäckan. Ikväll har vi ätit tacos på min begäran och nu har jag en Ben & Jerrys-glass som väntar mig till kvällen. Av min stora älskling fick jag lila Happy Plugs (färgglada hörlurar till min iPhone) som jag pratat om för länge sedan, vilket han mindes och det gjorde min superglad! 

Thea stod dock för dagens finaste gest. Imorse sa hon
- Du fyller år, mamma! Grattis! 
Jag tackade så mycket och då sa hon: 
- Jag ska fixa en present till dig. Sen gick hon till sitt rum, stannade mitt i det, såg sig omkring, tittade på mig och sa: 
- Vad vill du ha? 
Haha, trodde jag skulle skratta ihjäl mig och blev samtidigt nästan rörd till tårar. Jag sa på skoj att jag gärna tar hennes gunghäst. Då blev hon ledsen och sa att jag inte fick det. Sen fick jag försöka förklara en lång stund att jag bara skojade :-) 

Dagen har i alla fall varit fin, jag kan inte klaga på nåt faktiskt! Nu blir det en varm dusch och lite nagellacks-målning! 


Får lite hjälp att öppna mitt paket :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar