Nina och Robert

Nina och Robert
bröllop

fredag 22 april 2016

Berget

Med fem personer i familjen blir det självklart tvätt. Men dessa kopiösa mängder hade jag faktiskt inte riktigt räknat med. Helt sjukt. 


Vek väl tvätt långt över en halvtimme. Puuh! Och värre lär det ju bli ju större de blir. Tror jag behöver 2 maskiner, och definitivt en ny torktumlare. Bara väntar på att denna ska ge med sig så vi får köpa ny. 

Idag har jag haft Ebbe lite för mig själv. Så himla mysigt! Joel skulle till ögonmottagningen på Östra för att kolla upp sitt ena öga. Det ser ut som han skelar lite på det ögat (inte så mycket och inte hela tiden men vår BVC-sköterska tyckte vi skulle kolla upp för säkerhetsskull) så då skulle de kolla närmare på det. Robert åkte med honom och jag & Ebbe stannade hemma. Värsta lyxlivet med en bebis. Kändes som jag hade oceaner av tid att döda. Lunchen tog liksom en halvtimme för oss båda tillsammans. I vanliga fall är lunchen mitt värsta på hela dagen. Allt tar sjukt lång tid och alltid blir det stressigt. Sen tog vi en promenad för att hämta ut ett paket. Bugaboo Donkey kan man göra om till en enkelvagn med sidokorg så detta var första gången jag faktiskt fick använda korgen. Vagnen var smidig, lätt & redo att lastas med saker. Kort och gott - allt gick ungefär dubbelt så smidigt mot i vanliga fall. 


Nu har jag precis lagt grabbarna och Robert är iväg med Jukkis på Öl & Whiskeymässan. Får se i vilket skick de kommer hem sen :-) Jag ska röja undan allt från dagen sen pusta ut i soffan med lite naturgodis & mörk choklad! Happy fredag till er! <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar